Kompanija Jifeng Automotive Interior BH d.o.o osnovana je u maju 2018. godine i u vlasništvu je Jifeng Automotive Interior GmbH Njemačka sa sjedištem u Kitzingenu. Nakon osnivanja JAI GmbH Njemačka i početka proizvodnje konzola (nasloni za glavu i ruke) za interijere automobila na europskom tržištu u Češkoj, javila se potreba za dobavljačem presvlaka za ove proizvode. Tako je nastala ideja za proizvodnju presvlaka unutar grupe, pa je osnovana kompanija u BiH. JAI BH se bavi proizvodnjom presvlaka za autodijelove, navlaka za glavu i naslona za ruke. Surađujemo sa velikim europskim dobavljačima automobila kao što su BMW, Audi, VW, Daimler - Mercedes, Škoda Auto.
Usljed potrebe za širenjem poslovnih aktivnosti, raspisujemo oglas u odjelu Proizvodnja, za poziciju:

Šivač
(više izvršilaca, lokacija Žepče)


Posebni zadaci:
1.    vladanje različitim fazama rada, šivaćim mašinama i specijalnim mašinama,
2.    stalna samokontrola kvalitete šivanja,
3.    posebna provjera prvog i zadnjeg dijela na tačnost, prema radnim i kontrolnim  uputama s dokumentacijom, kontrola slike šava nakon svake promjene špule,
4.    održavanje mašine s dokumentacijom.



Uslovi:
IV, III, NK stepen stručne spreme


Kandidatima nudimo:

Stimulativna finansijska primanja
Mogućnost bonusa za dostizanje norme i učinkovitost
Refundiranje troškova za ljekarsko uvjerenje
Obezbjeđen prevoz autobusom u oba smjera
Obuku od strane naših iskusnih trenera (iskustvo je poželjno, ali nije neophodno)


Pridružite se našem timu!
Prijave, uz priloženu biografiju (CV), kao i sve vrste upita možete poslati na e mail adresu: karijera.ba@jifeng-automotive.com ili lično popuniti prijavu na adresi kompanije: Jifeng Automotive Interior BH d.o.o., Poslovna zona „Polja”, 72230 Žepče, Bosna i Hercegovina.

Naši benefiti

Icon Mogućnost za napredovanje

Mogućnost za napredovanje

Icon atraktivna primanja

Atraktivna Primanja

PRIJAVITE SE SADA

Jesmo li Vas zainteresovali? Molimo Vas da nam Vašu prijavu zajedno sa finansijskim očekivanjima i potencijalnim periodom početka rada pošaljete na: karijera.ba@jifeng-automotive.com.

Ili priložite Vaše dokumente ovdje:

Vašu prijavu smo ažurirali u našoj internoj bazi prijavljenih kandidata i Vaše podatke ćemo koristiti i obrađivati samo u svrhu evidencije u našoj bazi. Prikupljanje, čuvanje i prijenos ličnih podataka obavlja se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH (Službeni glasnik BiH broj 49/06, 76/11 i 89/11) koje regulišu zaštitu ličnih podataka, njihov prijenos, i sprečavanje neovlaštenog pristupa i upotrebe ličnih podataka.

Izjava o privatnosti